Pridruži se

Blog

Aktualne novice društva Samooskrbni.net

S.O.S. sadike rešujejo vrtove

novice iz društva Jun 14, 2024

V Društvu smo se že lani odločili, da nas poletna neurja ne smejo več zalotiti nepripravljene. Vrtičkarji na pomoč države ne moremo računati, zato si pomagamo sami. Tako smo naredili mrežo članov - prostovoljcev, ki pridelujejo t. i. S.O.S. sadike, s katerimi lahko hitro priskočimo na pomoč tistim, ki jih prizadenejo neurja. Lani nam je sadik hitro zmanjkalo, to leto pa jih imamo veliko več in te že vračajo veselje na obraze našim članom.  

Špela iz Hoč piše:
"Hvala za nadomestne sadike, ki so mi odgnale žalost in obup. V takšnih trenutkih, kljub vsej grozi, ki jo povzroči narava, začutiš, da nisi sam. Hvala, da sem del družine Samooskrbnih."

Milena iz Trbovelj:
"To je res kot čarovnija. Dva dni nazaj sem bila obupana, ker je bilo vse potolčeno. Zdaj pa gledam celo armado novih sadik in vrt izgleda, kot da se mu ni nič zgodilo. Ta občutek je neverjeten. Res je, človek človeku je najbolj dragoceno "zavarovanje" za hude čase. Hvala našim pridelovalcem sadik."

Miro iz Maribora:
"Ko sem pisal, da bi potreboval nekaj sadik, nisem niti pomislil, da mi boste pripeljali poln avto. Še sosedov vrt smo reševali z njimi. Hvala vsem, ki ste se tega spomnili in, seveda, to realizirali. To bi morala delati vsa Slovenija!" 

Ker slika pove več kot besede, si oglejte, kakšne čudovite sadike pridelujemo za pomoč našim članom:

 

 

 

Želite biti na tekočem?

Prijavite se na prejemanje obvestil in akcij ekipe Samooskrbni.net.

Tudi mi sovražimo neželena obvestila. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali naprej.

Vas zanima več?

Navedene so zadnje tri objave iz našega bloga. Za dodatne vsebine izberite v meniju Blog. 

Prihodnost slovenskih semen

Jul 04, 2024

Pesto iz česnovih popkov

Jun 14, 2024

S.O.S. sadike rešujejo vrtove

Jun 14, 2024