Pridruži se

Blog

Aktualne novice društva Samooskrbni.net

Regionalno srečanje na Bledu

novice iz društva Dec 08, 2022

Regijsko srečanje na Bledu – delavnice pet v enem: peka Miklavževih dobrot, »vrtnarjenje« na pultu, nova preobleka predmetov, sladica brez pečice ter ustvarjanje novoletne dekoracije.

V petek, 2. decembra popoldan, je bilo v prostorih Medgeneracijskega centra Vezenine Bled prvo regijsko srečanje članov in simpatizerjev društva, ki so ga v sozvočju odlično speljale ekipe Dobre vile, Gorenjske koprive in Radolške č'bele. 

Pridružilo se jim je še nekaj članov iz drugih krajev. Rdeča nit srečanja je bilo medsebojno spoznavanje, druženje, izmenjava samooskrbnih izkušenj.

Ko združijo moči kar trije samooskrbni timi, je marsikaj za občudovati. Mini delavnice z Urško, Simono, Matejo, Andrejo in Barbaro so bile več kot uspešne: udeleženci so pekli namesto Miklavža, dali predmetom novo obleko in podobo, »vrtnarili« na kuhinjskem pultu in ustvarili sladico brez pečice. To je bila priložnost za spoznavanje skritih talentov naših članov.

Prijetna družba in ambient sta bila ključ do povezovanja med udeleženci. Mize pa so se šibile pod pripravljenimi samooskrbnimi dobrotami. Dokazi so priloženi. Vsi, ki smo zamudili to srečanje, se bomo z veseljem udeležili prihodnjega regijskega srečanja, ki bo spomladi.

Želite biti na tekočem?

Prijavite se na prejemanje obvestil in akcij ekipe Samooskrbni.net.

Tudi mi sovražimo neželena obvestila. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali naprej.

Vas zanima več?

Navedene so zadnje tri objave iz našega bloga. Za dodatne vsebine izberite v meniju Blog. 

Hitri tečaj: vzgoja domačih sadik za zamudnike

Mar 13, 2024

Črno pod prsti, svetlo v duši!

Mar 07, 2024