Pridruži se

Blog

Aktualne novice društva Samooskrbni.net

Regijsko srečanje na Dolenjskem

novice iz društva Dec 07, 2022

O samooskrbi in shrankih, ki hranijo več kot le telo. 

Tudi na Dolenjskem, natančneje v Temenici blizu Šentvida pri Stični, je bilo veselo, poučno in družabno. Skupina ŽIVGROS je gostila srečanje, na katerem smo peli in se skupaj veselili. 

Vstopnica za srečanje je bil NAJ samooskrbni nasvet leta. Te so vsem udeležencem prebrali ter se med seboj spoznali, saj je bilo nekaj gostov iz cele Slovenije.

Po prijetno domačem jutranjem sprejemu je sledilo predavanje Sabine Rožen, psihoterapevtke, ustvarjalne vrtnarke in članice lokalnega tima ŽIVGROS. Spregovorila je o SHRANKIH IN SAMOOSKRBI NA PSIHOLOŠKI RAVNI - o skrbi za čustveno in miselno umirjenost.

Peter Marolt, član lokalnega tima ŽIVGROS, je v nadaljevanju na kratko predstavil domorodno skupnost, njen smisel in namen. Cilj domorodne skupnosti je oživljati in prebujati ter hkrati negovati in posodabljati starodavne modrosti naših veličastnih prednikov, ki kot spomini čakajo, da jih tukaj in zdaj živeče generacije ustvarjalno posodobimo in ustvarimo temeljne pogoje za novo zlato dobo človeštva.

Na koncu so se poveselili in poskusili samooskrbne domače dobrote. Vsak je nekaj prispeval in soustvarili so čudovito soboto. 

Želite biti na tekočem?

Prijavite se na prejemanje obvestil in akcij ekipe Samooskrbni.net.

Tudi mi sovražimo neželena obvestila. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali naprej.

Vas zanima več?

Navedene so zadnje tri objave iz našega bloga. Za dodatne vsebine izberite v meniju Blog. 

Hitri tečaj: vzgoja domačih sadik za zamudnike

Mar 13, 2024

Črno pod prsti, svetlo v duši!

Mar 07, 2024