Prijavni podatki

Prevod zgornje vrstice: Izjavljam, da sem seznanjen/-a z vsebino pristopnice in se s pogoji strinjam (obvezno potrdi).

Pristopnica za letno članstvo (160 EUR - enkratno plačilo s plačilnim nalogom)

V društvu Samooskrbni.net se že veselimo skupnega soustvarjanja, kajti časa za učenje na lastnih napakah resnično ni več.

Prijava in plačilo

Z izpolnitvijo obrazca in plačilom članarine pristopam v članstvo Društva Samooskrbni.net in potrjujem:

  • da sem seznanjen/-a s statutom društva in ga sprejemam;
  • da želim pristopiti k društvu kot njegov/-a aktiven/-a član/-ica ali aktivni/-a prostovoljec/-ka in delovati v skladu z namenom društva ter s tem prispevati k uresničevanju zastavljenih ciljev društva;
  • da je pričetek veljavnosti letne članarine od datuma priliva sredstev od plačane članarine na TRR društva;
  • da sem seznanjen/-a, da lahko v soglasju z društvom predčasno prekinem članstvo s pisno prošnjo za prenehanje članstva. Predčasna prekinitev članstva je mogoča le v primeru objektivnih zdravstvenih okoliščin, ki ne omogočajo spremljanja aktivnosti društva, ali drugih izrednih okoliščin;
  • da se strinjam s Politiko zasebnosti Društva Samooskrbni.net;
  • da sem seznanjen/-a s tem, da so vse vsebine v knjižnici, ki so na voljo članom, tudi avtorsko zaščitene ter je razmnoževanje in kopiranje prepovedano.

Opomba: Po prijavi prejmeš dostopne podatke do društvene spletne strani, kjer ti bo (po evidentiranem prilivu sredstev na račun društva) omogočen dostop do vseh aktivnosti, gradiv, predavanj, vsebin in ugodnosti za člane društva.

7 dni pred iztekom letnega obdobja ti bomo poslali opomnik za podaljšanje članarine.

Plačilo s kartico?

Če bi želel/-a še hitrejši, torej takojšen dostop do vseh vsebin, predlagamo, da članarino raje poravnaš s kreditno kartico. V tem primeru izpolni TO PRISTOPNICO.