160 EUR

Prevod zgornje vrstice: Izjavljam, da sem seznanjen/-a z vsebino pristopnice in se s pogoji strinjam (obvezno potrdi).

Pristopnica za letno članstvo (plačilo v enkratnem znesku)

V društvu Samooskrbni.net se že veselimo skupnega soustvarjanja, kajti časa za učenje na lastnih napakah resnično ni več.

Prijava in plačilo

Z izpolnitvijo obrazca in plačilom članarine pristopam v članstvo Društva Samooskrbni.net in potrjujem:

  • da sem seznanjen/-a s statutom društva in ga sprejemam;
  • da želim pristopiti k društvu kot njegov/-a aktiven/-a član/-ica ali aktivni/-a prostovoljec/-ka in delovati v skladu z namenom društva ter s tem prispevati k uresničevanju zastavljenih ciljev društva;
  • da je pričetek veljavnost letne članarine od datuma priliva sredstev od plačane članarine na TRR društva;
  • da sem seznanjen/-a, da lahko v soglasju z društvom predčasno prekinem članstvo s pisno prošnjo za prenehanje članstva. Predčasna prekinitev članstva je mogoča le v primeru objektivnih zdravstvenih okoliščin, ki ne omogočajo spremljanja aktivnosti društva, ali drugih izrednih okoliščin;
  • da se strinjam s Politiko zasebnosti Društva Samooskrbni.net;
  • da sem seznanjen/-a s tem, da so vse vsebine v knjižnici, ki so na voljo članom, tudi avtorsko zaščitene ter je razmnoževanje in kopiranje prepovedano.

Opomba: Po prijavi prejmeš dostopne podatke do društvene spletne strani, kjer ti bo omogočen dostop do vseh aktivnosti, gradiv, predavanj, vsebin in ugodnosti za člane društva.

7 dni pred iztekom letnega obdobja ti bomo poslali opomnik za podaljšanje članarine.

Plačilo s plačilnim nalogom?

Če bi članarino raje poravnal/-a s plačilnim nalogom, izpolni TA OBRAZEC. Pomembno: Pri plačilu z UPN bo dostop do članskih vsebin omogočen šele po evidentiranem prilivu sredstev na račun društva.