€14,90 EUR

Every month

Your payment information will be stored on a secure server for future purchases

Članarina - mesečna

Živijo! V Društvu Samooskrbni.net se že veselimo skupnega ustvarjanja, kajti časa za učenje na lastnih napakah resnično ni več.

Kako se prijaviš in plačaš

Za prijavo najprej izpolniš obrazec, kjer tudi navedeš podatke svoje plačilne kartice*. Kartica bo nato vsak mesec samodejno bremenjena za znesek članarine.

(*Za izvajanje plačil uporabljamo plačilna procesorja Stripe in PayPal, ki sta med najbolj uveljavljenimi in varnimi, zato si lahko brez skrbi.)

S prijavo in plačilom članarine pristopiš k Društvu za celostno samooskrbo - Samooskrbni.net kot njegov/-a aktiven/-na član/-ica. Hkrati potrjuješ, da si seznanjen/-a s statutom društva in da se z njim strinjaš.

Obvežeš se delovati v skladu z namenom društva in s tem prispevati k uresničevanju zastavljenih ciljev.

Po prijavi prejmeš dostopne podatke do spletne strani, kjer ti bo omogočen dostop do vseh aktivnosti, gradiv, predavanj, vsebin in ugodnosti za člane društva.

Opomba: Tvoje članstvo bo aktivno vse do preklica. Če na tvoji kartici ne bo dovolj sredstev za samodejno plačilo članarine, bo tvoje članstvo zamrznjeno, o čemer dobiš obvestilo po e-pošti. Članstvo se ponovno aktivira po plačilu mesečne članarine.

Plačilo s položnico?

Ta oblika plačila pri mesečni članarini ni možna. Če nimaš (ustrezne) kartice, predlagamo, da prosiš za pomoč koga od bližnjih ali prijateljev, ki kartico ima – tudi souporaba kartic je lahko oblika samooskrbe. 

Če imaš še kakšno vprašanje, nam piši na [email protected].